blog image

RULES OF SURVIVAL: KẾT THÚC CỦA 1 HUYỀN THOẠI!

Nhà phát hành NetEase đã chính thức xác nhận trên Twitter rằng sẽ ngừng phát hành tựa game Rules of Survival (ROS) trên tất cả các máy chủ, đồng thời toàn bộ dữ liệu tài khoản và thông tin nhân vật cũng sẽ bị xóa.

Gần 5 năm sau khi ra mắt, NetEase cũng quyết định khai tử ROS – tựa game sinh tồn từng một thời “càn quét” thị trường Việt Nam và nhiều quốc gia khác trong khu vực.

rules-of-survival-battle-royal

Thật không may, sức hấp dẫn của ROS chỉ tồn tại trong một thời gian ngắn. Ngay khi game di động PUBG ra mắt, nhiều người chơi đã “bỏ rơi” ROS và quay trở lại với phiên bản chính thức từ Tencent Games – PUBG Mobile.

Từ ngày 27/06/2022, Rules of Survival sẽ chính thức hết hiệu lực sau 5 năm. Tất cả dữ liệu nhân vật sẽ chỉ còn lại là kỷ niệm nằm trong ký ức của cộng đồng ROS Việt Nam cũng như thế giới. Nhưng một đặc ân dành cho người chơi ROS, họ có thể yêu cầu hoàn tiền cho số lượng kim cương mà họ chưa sử dụng trong tài khoản.

rules-of-survival-battle-royal-1

Rules of Survival là tựa game Battle Royale đã từng làm mưa làm gió trong cộng đồng gamers Việt Nam, là đối thủ cực lớn của các game Battle Royale khác như PUBG mobile, Call of Duty Mobile hay Free Fire. Dù được cho là đối thủ có đủ sức cạnh tranh với các tựa game khác nhưng vì một số lý do “bí ẩn” nào đó mà ROS tụt lại phía sau và không thể hồi sinh trở lại dù đã có những nỗ lực đổi mới từ nhà phát triển NetEase Game.

rules-of-survival-battle-royal-2

VEDC nghĩ rằng: “Có lẽ lý do lớn nhất khiến tựa game ROS phải nhận hậu quả như ngày hôm nay là để cho hacker lộng hành quá nhiều!”. Đây có thể chỉ là một yếu tố nhỏ cấu thành nên cái kết buồn cho Rules of Survival nhưng phần nào đã đánh vào được tâm lý của các nhà làm game!

rules-of-survival-battle-royal-3

Hãy tập trung vào chuyên môn của mình để mang lại một sân chơi lành mạnh, chân thực! Đừng quá coi trọng những hình thức “hút máu” gamer để rồi số lượng gamer giảm chỉ vì những lý do không đáng có!

Thẻ

Streaming service and media production

esports-studio-vedc-livestream-broadcast

Tournament livestream services; Livestream on multiple social networking platforms; Content and Media production; 3D Virtual Space/Stage/Background technology, etc.

– Tournament Livestream: request and design stream overlays; writing livestream scripts; Livestream on one or more platforms (Facebook, Youtube, …).

– Content and Media production: writing PR articles (business introduction articles, product introduction articles, news articles – events, standard SEO keyword articles); producing videos – images for social media.

– Producing internal publications: internal magazines; internal journal; enterprise capacity profile; Catalog; brochures; leaflets; poster; internal Facebook publications (creating fanpage content by topic – campaign, creating content for products – services required – running ads, producing banners – images for the page according to content content and following requirements of customers, seeding articles to pull interaction, consulting structure – content – images to refresh the website, designing monthly advertising banners).

– Producing voice clips: recording advertisements for products and services of enterprises; read advertisements for promotions and grand openings; read greetings to the telephone exchange, record music waiting for business; record advertising and broadcast speakers at stores, supermarkets, fairs, and trade centers.

– Video production: business introduction film; viral media videos; event videos; interview video.

– Application of 3D Virtual Space technology: brainstorm internal ideas; design, purchase templates related to 3D technology, accompanying 3D effects, apply 3D Virtual Space to the program – send 3D Virtual Space source to customers.

VEDC technical team has rich capacity and experience. Ensure good image quality Stream, stable transmission. All products that produce layouts and broadcast clips will be exactly the ideas that customers require with modern equipment, serving well the requirements of Broadcast.

When renting a green screen studio and modern equipment, there is a service to design the context according to the customer’s request. In addition, human resources conduct livestreams and talkshows according to customer needs. VEDC also has the service of applying 3D Virtual Space technology with professional 3D effects, designing 3D backdrops on demand.

VEDC promises to bring the best experience of products and services to customers.