blog image

NORRA-VỊ TƯỚNG ĐỘC QUYỀN CỦA LEGENDS OF RUNETERRA

Ra mắt vào năm 2019, Yuumi là vị tướng hỗ trợ nhận được nhiều hưởng ứng tích cực của cộng đồng vì tạo hình đáng yêu của 1 “hoàng thượng”. Với cốt truyện là một cô mèo, lên đường chu du khắp thiên hạ với người bạn đồng hành đáng tin cậy mà cô gọi là “Book”, cố tìm lại chủ nhân của mình. Vào năm 2022, đội ngũ phát triển của Riot Games đã công bố vị chủ nhân bí ẩn của cô mèo Yuumi-Norra, một vị tướng độc quyền của Legends of Runeterra.

Sơ lược về tiểu sử của Norra

Norra là một Yordle với Cuốn Sách có khả năng mở cổng tới bất cứ nơi nào cô ấy muốn. Trong cốt truyện của Yuumi thì trong lúc mải mê làm việc, Norra đã lạc mất Cuốn Sách và không trở về nữa. Lúc này, Yuumi đã mở Cuốn Sách ra và bắt đầu cuộc hành trình tìm kiếm chủ nhân của mình. Đó là những gì chúng ta được Riot Games tiết lộ về Norra. Theo như 1 người trong đội ngũ phát triển chia sẻ, câu chuyện của Norra cũng như tất cả các vị tướng khác, được lưu lại trong Cuốn Sách. Nhưng không may, trang truyện về quá khứ của Norra đã bị Yuumi xé rách.

Kỹ Năng:
Norra-vi-tuong-doc-quyen-cua-legends-of-runeterra
Norra-Chủ nhân của Yuumi

Thuộc tính: Huyền Ảo

1 sát thương và 2 máu

Tiêu thụ: 2 mana

Kỹ Năng: Tấn công nhà chính: Đặt một “cổng bí ẩn” ngẫu nhiên vào 4 lá bài trên cùng của bộ bài.

Điều kiện lên cấp: Bạn đã triệu hồi 6 đồng minh bằng cổng

Cấp 2:

Cổng triệu hồi bây giờ sẽ triệu hồi Tùy Tùng 4,5,6 và 7 tiêu hao.

2 sát thương và 3 máu

Chiêu phụ trợ: Cổng triệu hồi của Norra

Norra-vi-tuong-doc-quyen-cua-legends-of-runeterra
Cổng triệu hồi của Norra

Thuộc tính: Siêu tốc

Sử dụng: Đặt 2 cổng dịch chuyển bí ẩn vào 4 lá trên cùng của bộ bài sau đó, rút 1 lá. Tạo 1 Norra trong bộ bài của bạn.

Riot Games đã làm rất tốt trong quá trình phát triển cốt truyện của các tựa game của mình, bằng cách chia nhỏ cốt truyện của Liên Minh Huyền Thoại để tạo ra những tựa game mới chung chủ đề nhưng vẫn có chiều sâu, nhằm thu hút và kích thích sự tò mò của người chơi. Như Silco, vị tướng có mặt trong series phim Arcane và Đấu Trường Chân Lý mùa 6

Norra-vi-tuong-doc-quyen-cua-legends-of-runeterra
Silco xuất hiện trong Đấu Trường Chân Lý mùa 6

Cùng theo dõi VEDC để cập nhật những thông tin mới nhất về những tựa game đang HOT trên thị trường nhé

Thẻ

Streaming service and media production

esports-studio-vedc-livestream-broadcast

Tournament livestream services; Livestream on multiple social networking platforms; Content and Media production; 3D Virtual Space/Stage/Background technology, etc.

– Tournament Livestream: request and design stream overlays; writing livestream scripts; Livestream on one or more platforms (Facebook, Youtube, …).

– Content and Media production: writing PR articles (business introduction articles, product introduction articles, news articles – events, standard SEO keyword articles); producing videos – images for social media.

– Producing internal publications: internal magazines; internal journal; enterprise capacity profile; Catalog; brochures; leaflets; poster; internal Facebook publications (creating fanpage content by topic – campaign, creating content for products – services required – running ads, producing banners – images for the page according to content content and following requirements of customers, seeding articles to pull interaction, consulting structure – content – images to refresh the website, designing monthly advertising banners).

– Producing voice clips: recording advertisements for products and services of enterprises; read advertisements for promotions and grand openings; read greetings to the telephone exchange, record music waiting for business; record advertising and broadcast speakers at stores, supermarkets, fairs, and trade centers.

– Video production: business introduction film; viral media videos; event videos; interview video.

– Application of 3D Virtual Space technology: brainstorm internal ideas; design, purchase templates related to 3D technology, accompanying 3D effects, apply 3D Virtual Space to the program – send 3D Virtual Space source to customers.

VEDC technical team has rich capacity and experience. Ensure good image quality Stream, stable transmission. All products that produce layouts and broadcast clips will be exactly the ideas that customers require with modern equipment, serving well the requirements of Broadcast.

When renting a green screen studio and modern equipment, there is a service to design the context according to the customer’s request. In addition, human resources conduct livestreams and talkshows according to customer needs. VEDC also has the service of applying 3D Virtual Space technology with professional 3D effects, designing 3D backdrops on demand.

VEDC promises to bring the best experience of products and services to customers.