blog image

LMHT: LIÊN TỤC BỊ LỖI, GAME THỦ KÊU TRỜI VÌ GIẬT LAG

Vừa qua, cộng đồng Liên Minh Huyền Thoại (LMHT) Việt Nam đã trải qua giai đoạn chuyển giao cực kì phức tạp với vô vàn những “tính năng” mới mẻ từ Riot Games và VNG. Người chơi đã chuyển đổi thành công tài khoản, đăng nhập được vào Client LMHT của Riot Games tưởng chừng như đã nằm trong vùng an toàn nhưng có lẽ mọi chuyện không hề đơn giản như vậy. Mới đây nhất, Client Liên Minh Huyền Thoại đã gặp phải sự cố nghiêm trọng khiến tất cả người chơi không thể vào game hay nếu vào được cũng bị văng ngay lập tức. Trớ trêu hơn, một số game thủ đã tìm trận và lag ngay trong lúc chọn tướng khiến họ không thể thao tác và lãnh án phạt vì AFK, treo máy khá nặng.

lmht-lien-tuc-bi-loi-game-thu-keu-troi-vi-giat-lag-client

Dường như khi chuyển nhà mới Riot Games đã khá khéo léo khi lựa chọn sự kiện chào mừng tích lũy trận thắng để đổi những trang phục hiếm nhưng nếu trường hợp lỗi Client như thế này vẫn tiếp tục kéo dài thì chẳng biết đến khi nào game thủ mới có thể tham gia một cách trọn vẹn nhất.

lmht-lien-tuc-bi-loi-game-thu-keu-troi-vi-giat-lag-loi-esports
lmht-lien-tuc-bi-loi-game-thu-keu-troi-vi-giat-lag-loi

Cộng đồng Liên Minh Huyền Thoại Việt có lẽ phải tập quen với những “tính năng” thú vị này của Riot Games vì trong thời gian tới chắc hẳn còn nhiều lỗi ngớ ngẩn hơn thế này!

Theo góc nhìn của VEDC, Fanpage LMHT nên có thông báo lỗi và tình hình sửa chữa lên để mọi người nắm rõ cũng như có kế hoạch chơi game hợp lý hơn!

Ngoài ra, thực trạng giật, lag khi chơi LMHT cũng là một trong những vấn đề mà bất kỳ người chơi nào cũng gặp phải khi chuyển server. Dường như Riot Games và VNG vẫn chưa có giải pháp cụ thể cho vấn đề này. Cộng đồng LMHT Việt còn đùa vui với nhau rằng “phải sở hữu siêu năng lực nhìn trước tương lai thì mới có thể chơi bình thường được” hay “để thắng một trận game phải chờ đợi xem đối thủ lag hơn mình hay không”.

lmht-lien-tuc-bi-loi-game-thu-keu-troi-vi-giat-lag-ping
lmht-lien-tuc-bi-loi-game-thu-keu-troi-vi-giat-lag-binh-luan

Hãy theo dõi VEDC để cập nhật thêm những tin tức mới nhất về eSports trong và ngoài nước nhé!

Share:

Thẻ

Streaming service and media production

esports-studio-vedc-livestream-broadcast

Tournament livestream services; Livestream on multiple social networking platforms; Content and Media production; 3D Virtual Space/Stage/Background technology, etc.

– Tournament Livestream: request and design stream overlays; writing livestream scripts; Livestream on one or more platforms (Facebook, Youtube, …).

– Content and Media production: writing PR articles (business introduction articles, product introduction articles, news articles – events, standard SEO keyword articles); producing videos – images for social media.

– Producing internal publications: internal magazines; internal journal; enterprise capacity profile; Catalog; brochures; leaflets; poster; internal Facebook publications (creating fanpage content by topic – campaign, creating content for products – services required – running ads, producing banners – images for the page according to content content and following requirements of customers, seeding articles to pull interaction, consulting structure – content – images to refresh the website, designing monthly advertising banners).

– Producing voice clips: recording advertisements for products and services of enterprises; read advertisements for promotions and grand openings; read greetings to the telephone exchange, record music waiting for business; record advertising and broadcast speakers at stores, supermarkets, fairs, and trade centers.

– Video production: business introduction film; viral media videos; event videos; interview video.

– Application of 3D Virtual Space technology: brainstorm internal ideas; design, purchase templates related to 3D technology, accompanying 3D effects, apply 3D Virtual Space to the program – send 3D Virtual Space source to customers.

VEDC technical team has rich capacity and experience. Ensure good image quality Stream, stable transmission. All products that produce layouts and broadcast clips will be exactly the ideas that customers require with modern equipment, serving well the requirements of Broadcast.

When renting a green screen studio and modern equipment, there is a service to design the context according to the customer’s request. In addition, human resources conduct livestreams and talkshows according to customer needs. VEDC also has the service of applying 3D Virtual Space technology with professional 3D effects, designing 3D backdrops on demand.

VEDC promises to bring the best experience of products and services to customers.