LIÊN MINH HUYỀN THOẠI: Lỗi tương tác khiến Ratana như “Hổ mọc thêm cánh”

Renata Glascvị tướng Hỗ Trợ tiếp theo trong Liên Minh Huyền Thoại đã chính thức trình làng mang đến cho người chơi nhiều điều bất ngờ với hiệu ứng chiêu cuối hoàn toàn mớithứ khiến kẻ địch tấn công lẫn nhau nếu trúng phải chiêu thức này. Điểm đặc biệthiệu ứng chiêu này nếu kẻ địch tiêu diệt mục tiêu lớn như Rồng hay Baron khi đang bị dính chiêu cuối Hợp Chất Điên Loạn của Renata thì mục tiêu đó sẽ được tính cho Renata đồng độiđiều đã được Vandiril phát hiện khi đang sử dụng vị tướng này. 

Đây là điều khiến người xem không khỏi bất ngờ khi rõ ràng Draven cùng đồng minh đã không còn dính hiệu ứng từ chiêu cuối của Renata, cũng như không có một mối đe dọa nào khác xung quanh để có thể cướp đi mục tiêu. Tuy nhiên ở cuối video, Vandiril đã giải thích rằng đây là một lỗi tương tác giữa R – Hợp Chất Điên Loạn và nội tại từ Bùa Đỏ. 

Lý giải cho trường hợp trên, trước khi Hợp Chất Điên Loạn của Renata hết tác dụng, Draven đã hạ gục Leesin phía bên kia và nhận được Bùa Đỏ từ kẻ địch. Dường như điều này đã khiến chiêu cuối của Renata vẫn còn tồn tại trong người Draven. Ngoài ra, sát thương dứt điểm Rồng Lửa cũng đến từ hiệu ứng đốt của Bùa Đỏ dẫn đến việc mục tiêu hiển thị là đã bị cướp bởi Renata. 

Đây là một lỗi tương tác khá đặc biệt khiến cho Renata như “hổ mọc thêm cánh” tại thời điểm hiện tại. Thậm chí có thể trong tình huống đó, cả Renata lẫn Draven cũng đều bất ngờ và không biết nguyên nhân của lỗi game này đến từ đâu. 

Với tương tác đặc biệt này, không biết đó là một trong những tương tác mà Riot Games đã đưa vào trong Liên Minh Huyền Thoại hay là một lỗi mà cần phải được chỉnh sửa. Chúng ta sẽ cùng chờ bảng cập nhật tiếp theo để biết thêm thông tin về điểm đặc biệt này của Renata nhé!

Nguồn: Motgame 

Thẻ

Streaming service and media production

esports-studio-vedc-livestream-broadcast

Tournament livestream services; Livestream on multiple social networking platforms; Content and Media production; 3D Virtual Space/Stage/Background technology, etc.

– Tournament Livestream: request and design stream overlays; writing livestream scripts; Livestream on one or more platforms (Facebook, Youtube, …).

– Content and Media production: writing PR articles (business introduction articles, product introduction articles, news articles – events, standard SEO keyword articles); producing videos – images for social media.

– Producing internal publications: internal magazines; internal journal; enterprise capacity profile; Catalog; brochures; leaflets; poster; internal Facebook publications (creating fanpage content by topic – campaign, creating content for products – services required – running ads, producing banners – images for the page according to content content and following requirements of customers, seeding articles to pull interaction, consulting structure – content – images to refresh the website, designing monthly advertising banners).

– Producing voice clips: recording advertisements for products and services of enterprises; read advertisements for promotions and grand openings; read greetings to the telephone exchange, record music waiting for business; record advertising and broadcast speakers at stores, supermarkets, fairs, and trade centers.

– Video production: business introduction film; viral media videos; event videos; interview video.

– Application of 3D Virtual Space technology: brainstorm internal ideas; design, purchase templates related to 3D technology, accompanying 3D effects, apply 3D Virtual Space to the program – send 3D Virtual Space source to customers.

VEDC technical team has rich capacity and experience. Ensure good image quality Stream, stable transmission. All products that produce layouts and broadcast clips will be exactly the ideas that customers require with modern equipment, serving well the requirements of Broadcast.

When renting a green screen studio and modern equipment, there is a service to design the context according to the customer’s request. In addition, human resources conduct livestreams and talkshows according to customer needs. VEDC also has the service of applying 3D Virtual Space technology with professional 3D effects, designing 3D backdrops on demand.

VEDC promises to bring the best experience of products and services to customers.