blog image

ĐTQG LMHT VIỆT NAM ĐÃ LỠ HẸN VỚI SỰ KIỆN ROAD TO ASIAN GAMES 2022 TẠI MACAU

Việc ĐTQG LMHT Việt Nam đã lỡ hẹn với sự kiện RDAG 2022 tại Macau đã gây thất vọng cho cộng đồng người hâm mộ LMHT Việt Nam nói riêng và cộng đồng yêu thích eSports nói chung. Mặc dù đã nỗ lực lớn trong việc trao đổi và xử lý các phát sinh với BTC RDAG 2022, nhưng ĐTQG LMHT Việt Nam không thể hoàn thành các thủ tục cần thiết để tham dự giải đấu quan trọng này.

Điều này là một cú sốc đối với các fans LMHT Việt Nam, nhưng có lẽ chúng ta cũng cần hiểu rằng có những lý do không thể kiểm soát. Mặc dù chúng ta đã cố gắng hết sức, nhưng mọi chuyện không diễn ra như mong đợi. Quyết định này đã được đưa ra sau khi xem xét kỹ lưỡng và các bên liên quan đã thống nhất về việc không tham gia RDAG 2022 của ĐTQG LMHT Việt Nam.

esports-dtqg-lmht-viet-nam-lo-hen-voi-road-to-asian-games-2022
Cre: Viresa

Hội đồng huấn luyện quốc gia môn Thể Thao Điện Tử (TTĐT) sẽ tiếp tục cập nhật thông tin liên quan đến quá trình chuẩn bị và các hoạt động thi đấu tập huấn của ĐTQG LMHT Việt Nam trong thời gian tới. Điều này sẽ giúp người hâm mộ có cái nhìn tổng quan về những công việc và nỗ lực của đội tuyển để chuẩn bị cho các giải đấu tương lai.

Dù vụ việc này là một trở ngại đáng tiếc, nhưng ĐTQG LMHT Việt Nam không ngừng nỗ lực và tập trung vào mục tiêu tiếp theo: giải đấu Asiad 19 vào cuối tháng 9 và đầu tháng 10 năm nay. Đây là một cơ hội để đội tuyển chứng tỏ khả năng và tài năng của mình trước sự chú ý của toàn cộng đồng.

dtqg-lmht-viet-nam-lo-hen-voi-road-to-asian-games-2022
Cre: Viresa

Hãy tiếp tục theo dõi, đồng hành và cổ vũ cho ĐTQG LMHT Việt Nam trong hành trình hướng tới Asiad 19. Đội tuyển cần sự ủng hộ và khích lệ từ các người hâm mộ để tạo đà và đạt được thành công trong giải đấu quốc tế này. Cùng VEDC hy vọng rằng ĐTQG LMHT Việt Nam sẽ vượt qua thất bại này và trở lại mạnh mẽ hơn bao giờ hết để ghi dấu ấn trong làng LMHT quốc tế.

Thẻ

Streaming service and media production

esports-studio-vedc-livestream-broadcast

Tournament livestream services; Livestream on multiple social networking platforms; Content and Media production; 3D Virtual Space/Stage/Background technology, etc.

– Tournament Livestream: request and design stream overlays; writing livestream scripts; Livestream on one or more platforms (Facebook, Youtube, …).

– Content and Media production: writing PR articles (business introduction articles, product introduction articles, news articles – events, standard SEO keyword articles); producing videos – images for social media.

– Producing internal publications: internal magazines; internal journal; enterprise capacity profile; Catalog; brochures; leaflets; poster; internal Facebook publications (creating fanpage content by topic – campaign, creating content for products – services required – running ads, producing banners – images for the page according to content content and following requirements of customers, seeding articles to pull interaction, consulting structure – content – images to refresh the website, designing monthly advertising banners).

– Producing voice clips: recording advertisements for products and services of enterprises; read advertisements for promotions and grand openings; read greetings to the telephone exchange, record music waiting for business; record advertising and broadcast speakers at stores, supermarkets, fairs, and trade centers.

– Video production: business introduction film; viral media videos; event videos; interview video.

– Application of 3D Virtual Space technology: brainstorm internal ideas; design, purchase templates related to 3D technology, accompanying 3D effects, apply 3D Virtual Space to the program – send 3D Virtual Space source to customers.

VEDC technical team has rich capacity and experience. Ensure good image quality Stream, stable transmission. All products that produce layouts and broadcast clips will be exactly the ideas that customers require with modern equipment, serving well the requirements of Broadcast.

When renting a green screen studio and modern equipment, there is a service to design the context according to the customer’s request. In addition, human resources conduct livestreams and talkshows according to customer needs. VEDC also has the service of applying 3D Virtual Space technology with professional 3D effects, designing 3D backdrops on demand.

VEDC promises to bring the best experience of products and services to customers.